search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:15
MENU CLOSE

«Άνανδρη επίθεση, τραυματίστηκε συνάδελφος» – Ένωση Αστυνομικών για επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη

04.12.2018 22:00
«Άνανδρη επίθεση, τραυματίστηκε συνάδελφος» - Ένωση Αστυνομικών για επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη - Media

 

Ο τραυματισμός ενός αστυνομικού και η μεταφορά του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο κατά την επίθεση που δέχτηκε η διμοιρία των ΥΜΕΤ έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση της Ένωσης:

«Το 401 ΓΣΝΑ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας…

Ακόμα μια άνανδρη επίθεση εναντίον συναδέλφων μας έλαβε χώρα. Σήμερα ήταν η διμοιρία της ΥΜΕΤ που εκτελούσε υπηρεσία στα Εξάρχεια, φρουρώντας την οικία Υπουργού.

Χθες ήταν η έδρα της Δ.Α.Ε.Α., αύριο ποιος ξέρει; Το θέμα είναι διαχρονικό, δεν λύνεται με ευχολόγια. Σε χώρες πολιτισμένες μια τέτοια επίθεση θα χαρακτηριζόταν τρομοκρατική, εδώ μας έχει γίνει συνήθεια!!! Περαστικά στον τραυματία συνάδελφο, εμείς βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο 401, δυστυχώς όμως έχουμε πάει τόσες φορές τον τελευταίο καιρό, που έχει χαθεί το μέτρημα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:15