search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:00
MENU CLOSE

Τραγική στιγμή καταγράφεται στην κάμερα: Αεροπλάνο πέφτει σε σχολείο με αυτιστικά παιδιά (Video)

05.12.2018 07:42
Επιβάτης με κορωνοϊό πέθανε σε αεροπλάνο την ώρα της πτήσης – Ερωτήματα για το πώς κατάφερε να επιβιβαστεί (Video)  - Media

Ένα αεροπλάνο τύπου Τσέσνα 335, παρουσίασε βλάβη επάνω από τον ουρανό της Φλόριντα και ο πιλότος του δεν κατάφερε να προσεγγίσει το αεροδρόμιο. Το έριξε επάνω σε μια αποθήκη. Δεν ήξερε όμως ότι στον χώρο αυτό που είχε διαμορφωθεί εσωτερικά λειτουργούσε σχολείο για παιδάκια με αυτισμό.

Η κάμερα καταγράφει καρέ καρέ το αεροσκάφος που σέρνεται πετώντας σπίθες επάνω στο δρόμο μέχρι τη στιγμή που προσκρούει στο κτίριο. Σε κλάσματα δευτερολέπτου γίνεται μια έκρηξη και ξεσπάει πυρκαγιά.

Ευτυχώς κανένα από τα παιδιά και τους συνοδούς τους δεν έπαθαν το παραμικρό και κατάφεραν μέσα στην κόλαση να βγουν έξω από το κτίριο, με ασφάλεια.

Ο πιλότος του Τσέσνα και οι συνεπιβάτης ανασύρθηκαν νεκροί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15