search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:01
MENU CLOSE

Βαριά η οδύνη για τον Μάνο: Το τελευταίο θύμα του μολώχ της ασφάλτου (Photo)

05.12.2018 10:04
Βαριά η οδύνη για τον Μάνο: Το τελευταίο θύμα του μολώχ της ασφάλτου (Photo) - Media

 

Ο 22χρονος Μάνος Μαλτεζάκης είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το cretapost, ο νεαρός άνδρας που αγαπούσε τα αυτοκίνητα και τις μηχανές, ενεπλάκη το πρωί της περασμένης Κυριακής σε τροχαίο ατύχημα με το λευκό smart που οδηγούσε.

Η σύγκρουση του μικρού ΙΧ με τη διερχόμενη νταλίκα ήταν σφοδρότατη και οι ελπίδες για τον άτυχο 22χρονο μηδαμινές… από την πρώτη στιγμή. Τα τραύματά του ήταν βαρύτατα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών στην Εντατική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο Μάνος δεν τα κατάφερε.

Ο νεαρός άνδρας από τη Νέα Αλικαρνασσό, άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στις βαριές και εκτεταμένες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.

Η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του βυθίστηκαν στο πένθος και την απόγνωση, ενώ ολόκληρη η Κρήτη θρηνεί έναν ακόμη νέο άνθρωπο που “έφυγε” αναίτια και άδικα από τη ζωή.

Υπενθυμίζεται πως το θανατηφόρο – όπως εξελίχθηκε – τροχαίο είχε σημειωθεί το πρωί της περασμένης Κυριακής στην εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου στο ύψος του ΚΤΕΟ, όταν το μικρό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Μάνος “καρφώθηκε” πάνω σε διερχόμενη νταλίκα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:57