search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:24
MENU CLOSE

Καταδίκη διαχειριστή για επεισόδιο σε πολυκατοικία – Χτύπησε με κοπίδι στο μάτι 36χρονο

05.12.2018 11:20
4096766.jpg

 

Ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με αναστολή τριετίας επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 62χρονο διαχειριστή πολυκατοικίας στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Σύμφωνα με τον ”Ταχυδρόμο”, η δίκη αφορούσε σε επεισόδιο που σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Ο έντονος καβγάς ξεκίνησε όταν ο 36χρονος απευθύνθηκε στον διαχειριστή της πολυκατοικίας για να του ζητήσει εξηγήσεις γιατί εκείνος του είχε γρατζουνίσει το αυτοκίνητό του.

Ο παθών που παραβρέθηκε στο Δικαστήριο και εξετάστηκε ως μάρτυρας περιέγραψε ότι ακολούθησε μεγάλη ένταση με εκατέρωθεν εξυβρίσεις, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε.

Εντούτοις, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι χτύπησε τον 36χρονο από λάθος, καθώς υποστήριξε ότι ο ίδιος κρατούσε το κοπίδι με σκοπό να κόψει την αλυσίδα ποδηλάτου που «ενοχλούσε» την πολυκατοικία.

Εντούτοις, το Δικαστήριο δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό. Καταδίκασε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας αν και πρωτόδικα εκείνος είχε κριθεί αθώος.

Επιπλέον, δεν του αναγνώρισε στην απόφαση κανένα ελαφρυντικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:23