search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:15
MENU CLOSE

Η δήλωση που εξαγρίωσε τη Σκορδά: Δεν πίστευε στ’ αυτιά της – «Παιδιά κόψτε το βίντεο»

05.12.2018 11:47
Η δήλωση που εξαγρίωσε τη Σκορδά: Δεν πίστευε στ’ αυτιά της - «Παιδιά κόψτε το βίντεο»   - Media

 

Την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά προκάλεσε η τοποθέτηση της καλεσμένης του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του περί βίας ενάντια στις γυναίκες.

Ο λόγος για την Ιωάννα Μπέλλα η οποία ερωτηθείσα για το αν έχει δεχθεί βία σε σχέση της απάντησε ότι έχει φάει χαστούκι, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι κάθε γυναίκα έχει ζήσει κάτι αντίστοιχο και όποια δεν το παραδέχεται, απλά λέει ψέματα.

«Έχω φάει ένα χαστούκι και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια λέει ότι δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα!».

Τόσο τα λόγια αυτά όσο και το χαλαρό ύφος της φετινής Σταρ Ελλάς προκάλεσαν την οργή της παρουσιάστριας η οποία μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που άκουσε, ζήτησε να διακοπεί το βίντεο ώστε να βεβαιωθεί ότι πράγματι το μοντέλο υποστήριξε κάτι τέτοιο.

«Κόψτο Ελεάννα κόψε το βιντεάκι, παιδιά τι είπε; Τι είπε; Συγγνώμη τώρα που διακόπτω την αναπαραγωγή του αποσπάσματος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τι είπε; Τι είπε παδιά; Δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι είχε πει! Μήπως δεν άκουσα καλά; Παιδιά το είπε; Είπε “Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι”; Συγγνώμη που αντιδρώ έτσι δεν είχα καταλάβει. Χασκογελώντας και να λέει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;»

Έπειτα, τη σκυτάλη πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία τοποθετήθηκε σχετικά λέγοντας:

« Απενοχοποιεί την βία, την βία στην γυναίκα για την οποία δίνουμε καθημερινά μάχες. Μας βλέπουν γυναίκες αυτή την στιγμή κακοποιημένες κι έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό από αυτό που άκουσαν!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:14