search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:33
MENU CLOSE

Anonymous Greece: Ας το κάνουμε όπως η Γαλλία – Ο λαός δεν πρέπει να φοβάται την κυβέρνηση

05.12.2018 14:40
Κάλεσμα σε «ειρηνική διαδήλωση» από τους Anonymous Greece: Ελάτε έξω από τη Βουλή την Τετάρτη - Media

 

Κάλεσμα στους Έλληνες πολίτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Γαλλίας και να αντισταθούν στα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης απευθύνουν οι Anonymous Greece.

«Ο λαός δεν πρέπει να φοβάται την κυβέρνηση αλλά η κυβέρνηση να φοβάται τον λαό!», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους στην σελίδα τους στο Facebook.

«Γιατί θα πρέπει να ανεχόμαστε όλα αυτά που μας κάνει η εκάστοτε κυβέρνηση; Φορολογίες, πλειστηριασμοί, ανεργία… και η λίστα συνεχίζεται. Ας αντισταθούμε όλοι μαζί όπως η Γαλλία και θα τα καταφέρουμε», επισημαίνουν μεταξύ άλλων και προσθέτουν: «Θα μας ακολουθήσετε σε ένα τέτοιο event ή θα κοιτάτε από τον καναπέ;».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Έλληνες Anonymous περιμένουν ενίσχυση της προσπάθειάς τους από ομάδα των Anonymous στη Γαλλία, αλλά και διαδηλωτές από τα “κίτρινα γιλέκα”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31