search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:54
MENU CLOSE

Ντοκιμαντέρ για τον Τζαμάλ Κασόγκι γυρίζει ο Σον Πεν (Video)

05.12.2018 16:46
Ντοκιμαντέρ για τον Τζαμάλ Κασόγκι γυρίζει ο Σον Πεν (Video) - Media

 

Σύμφωνα με το πρακτορείο Αναντολού, ο Σον Πεν εθεάθη μπροστά από το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη μαζί με το 10μελές συνεργείο παραγωγής του -και με συνοδεία σωματοφυλάκων- όπου έκανε γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στην υπόθεση δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι!

 

Γνωστός για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, ο «Οσκαρικός» ηθοποιός έχει προκαλέσει πολλές φορές στο παρελθόν με τις απόψεις του όσο και με την εναντίωσή του σε μέτρα που έχουν πάρει κατά καιρούς Αμερικανοί Πρόεδροι (ιδίως ο Ντόναλντ Τραμπ). Μάλιστα, ο 58χρονος ηθοποιός είχε επικριθεί έντονα στο παρελθόν όταν και είχε πάρει συνέντευξη από τον Μεξικανό βαρόνο ναρκωτικών Χοακίν “Ελ Τσάπο” Γκούζμαν που τότε καταζητείτο.

Φυσικά δεν θα καθόταν άπραγος στην υπόθεση Κασόγκι που φαίνεται πως του κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θα επιχειρήσει να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση. Θυμίζουμε πως ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος δολοφονήθηκε βάναυσα μέσα στο προξενείο της χώρας του στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Οκτωβρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24