12/08/2020 06:56:51

Χ.Α.: Οριακές απώλειες, με σημαντική αντίδραση από τα πρωινά χαμηλά

Χ.Α.: Μέσω των τελικών δημοπρασιών, η ανοδική διαφυγή - Media
 
"Για το υπόλοιπο της συνεδρίασης και επειδή δεν αναμένονται ιδιαίτερες επιδόσεις στο μέτωπο της συναλλακτικής δραστηριότητας και λόγω της αργίας στην Wall Street, θα ήταν θετική ένδειξη το κλείσιμο του γενικού δείκτη υψηλότερα των 650 μονάδων" ανέφερε ο επίλογος του ενδοσυνεδριακού σχολίου και η εγχώρια αγορά ικανοποίησε τις προσδοκίες των αναλυτών.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο γενικός δείκτης αν και στο ξεκίνημα βρέθηκε να υποχωρεί μέχρι τις 646,83 μονάδες (-1,54%), σταδιακά ανέκαμψε από τα πρωινά χαμηλά και παρά το επιφυλακτικό κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές, γύρισε και σε οριακά θετικό πρόσημο, με υψηλό ημέρας στις 657,87 μονάδες (+0,14%). Ακολούθησαν συνεχείς εναλλαγές προσήμων και η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε στις 656,92 μονάδες, με οριακές απώλειες 0,01%, όμως ο τζίρος βυθίστηκε στα 35 εκατ., από τα οποία τα 0,7 εκατ. αφορούσαν "πακέτα".
 
Διαβάστε περισσότερα στο economy365.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.