search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:50
MENU CLOSE

«Σκάσε τσογλάνι, πες τι έχεις κλέψει μπας και γλυτώσεις τα ισόβια!» – Σφοδρή επίθεση Πολάκη σε απολυμένο του ΚΕΕΛΠΝΟ

05.12.2018 17:25
«Σκάσε τσογλάνι, πες τι έχεις κλέψει μπας και γλυτώσεις τα ισόβια!» - Σφοδρή επίθεση Πολάκη σε απολυμένο του ΚΕΕΛΠΝΟ - Media

 

Σκληρή επίθεση με χαρακτηρισμούς και κατηγορίες εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στον πρώην πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή.

Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας τον αποκάλεσε «τσογλάνι», αναφέροντας «πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζί με τη γυναίκα σου και τον γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια».

«Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός. Πες τι εχεις κλέψει μόνος σου, μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι αυτούς που τους εκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πισω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια. Αιντε τσογλανι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου)».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24