search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:42
MENU CLOSE

Μπουτάρης: Η υποψηφιότητα Νοτοπούλου είναι κομματική

05.12.2018 18:02
Μπουτάρης: Η υποψηφιότητα Νοτοπούλου είναι κομματική  - Media

 

Παρελθόν φαίνεται να αποτελούν οι καλές σχέσεις και η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων ανάμεσα στον Γιάννη Μπουτάρη και τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις ευθείες βολές που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατά του κυβερνητικού κόμματος.

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη σχετικά με την υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ο κ. Μπουτάρης απάντησε:

«Οι κομματικοί υποψήφιοι εμένα με στεναχωρούν. Ο πρωθυπουργός είπε κάποια στιγμή να ηγηθώ ενός ευρύτερου δημοκρατικού προοδευτικού μετώπου προκειμένου να μην αλλάξει χέρια ο δήμος. Εκείνο που μετράει πρώτα για μένα είναι, ότι εμείς σαν “Πρωτοβουλία” δεν ανεχόμαστε κομματικές υποψηφιότητες».

Παράλληλα, άσκησε κριτική στον κ. Σκουρλέτη που διαχώρισε τον ίδιο από την παράταξή του.

«Έγινε ένα λάθος, δεν ξέρω αν είναι λάθος ή εσκεμμένο, ένα μέλος της νομαρχιακής είπε ότι ο Τσίπρας στηρίζει Μπουτάρη και όχι Πρωτοβουλία. Αυτό είναι λάθος. Μπουτάρης και Πρωτοβουλία είναι το ίδιο πράγμα. Ή στηρίζετε Πρωτοβουλία ή αντίο» ανέφερε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33