search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:35
MENU CLOSE

Το γυμνό επέστρεψε στο νέο ημερολόγιο της Pirelli (Video)

05.12.2018 18:29
Το γυμνό επέστρεψε στο νέο ημερολόγιο της Pirelli (Video) - Media

 

Το 46ο ημερολόγιο της γνωστής ιταλικής εταιρείας ελαστικών παρουσιάστηκε στο Μιλάνο, σε μια εκδήλωση που βρέθηκαν όλοι όσοι συντέλεσαν στη δημιουργία του.

Φέτος, η Pirelli επέλεξε τον Σκωτσέζο φωτογράφο Άλμπερτ Ουάτσον, ηλικίας 76 ετών(!)γνωστός για τα πορτρέτα διασήμων που πέρασαν από τα χέρια του, όπως του Στιβ Τζομπς και του Άλφρεντ Χίτσκοκ. Αυτή τη φορά κλήθηκε να παρουσιάσει μέσα από το φακό του, τις ιστορίες τεσσάρων γυναικών: της Τζούλιας Γκάρνερ, που απολαμβάνει την φυσική ομορφιά, της Λετίσια Κάστα με τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, τη Μίστι Κόπλαντ να τους παρασύρει στο ρυθμό της και της Τζίτζι Χαντίτ, που τα πλούτη δεν της καλύπτουν την μοναξιά που νιώθει.

Με τίτλο “Dreaming”, το ημερολόγιο είναι σαν ένα «σενάριο ταινίας» με πρωταγωνίστριες «τέσσερις γυναίκες που σκέφτονται το μέλλον τους».
 

Το 2019…επιστρέφει στο γυμνό, που απουσίαζε τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο και πάλι η καλλιτεχνική του παρουσίαση στο κοινό δεν συγκρίνεται με παλαιότερες που πρόβαλλαν πολύ περισσότερο τη σέξι πλευρά των μοντέλων.

«Ήθελα να δώσω στην Pirelli κάτι το διαφορετικό σε σύγκριση με το παρελθόν. Δεν ήθελα να φωτογραφίσω μια ομάδα σούπερ μοντέλων σε μια παραλία» εξήγησε ο φωτογράφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:34