search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:43
MENU CLOSE

Πολάκης: «Σκάσε τσογλάνι» – Πουλής: «Ξύδι Πολάκη» – Άδωνις: «Έλα Χριστέ και Παναγία»

05.12.2018 19:24
«Νικολάκη, δεν περνάνε αυτά σε μένα»: Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Παππά στην Βουλή - Media

 

Πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, ύβρεις και απειλές έχει η δημόσια αντιπαράθεση που ξέσπασε το απόγευμα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή.

Την αρχή έκανε ο ο Παύλος Πολάκης ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσογλάνι» απευθυνόμενος στον υπάλληλο του ΚΕΕΛΠΝΟ! Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε μάλιστα να συμβουλέψει τον Σταμάτη Πουλή να ομολογήσει για τα… κλεμμένα προκειμένου να έχει πιο ευνοϊκή μεταχείριση από την Δικαιοσύνη.

 

Το ύφος και ο τρόπος που εξέφρασε την άποψή του ο Πολάκης, δεν έμεινε ασχολίαστος από τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ως γνωστόν έχει βρεθεί στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ. «Το πράγμα πλέον σοβαρεύει» επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ο οποίος σημείωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι αδιανόητο ένας υπουργός να προαναγγέλλει την ποινή που θα επιβληθεί σε έναν πολίτη.
 

 

 

Η τελευταία λέξη –μέχρι στιγμής- ανήκει στον Σταμάτη Πουλή. Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΛΠΝΟ μέσω του λογαριασμού του στο twitter γράφει: «Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό, λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!»

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, καλώντας τον σε τηλεοπτικό debate, προειδοποιώντας τον ότι η αντιπαράθεσή τους θα συνεχιστεί και στις δικαστικές αίθουσες. «Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση;Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b…Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ! Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία…»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:43