search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:26
MENU CLOSE

Δώνης: «Σκοπός είναι να μαθαίνουμε»

05.12.2018 20:26
Δώνης: Υπέγραψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ! - Media

 

Η… μάθηση προέχει από μια καλή ή κακή εμφάνιση στον φετινό Παναθηναϊκό, όπως έχει τονίσει κατ επανάληψη ο Γιώργος Δώνης. Κάτι που έκανε και σήμερα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με την Ιεράπετρα…

Με τον 49χρονο τεχνικό των «πράσινων» να ξεκαθαρίζει πως οι παίκτες του δεν υποτίμησαν τον αντίπαλό τους να στέκεται στην έλλειψη ψυχραιμίας στις ευκαιρίες που έκαναν και να τονίζει πως έβγαλε τα συμπεράσματα που ήθελε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης:

Για το αν αισθάνεται πως οι παίκτες του υποτίμησαν τον αντίπαλο: «Όχι δεν θεωρώ ότι υποτίμησαν τα παιδιά τον αντίπαλο. Άλλωστε ήταν παιδιά που έπρεπε να πάρουν χρόνο σε ματς Κυπέλλου. Εγώ θεωρώ ότι προσπάθησαν άσχετα από το αν κοντά στην αντίπαλη περιοχή δεν υπήρξε ψυχραιμία. Αυτό που είπα και στα αποδυτήρια είναι ότι σε αυτή τη διαδρομή θα υπάρξουν και στιγμές που δεν θα είναι καλές αλλά ο σκοπός είναι να μαθαίνουμε μέσα από αυτά τα ματς».

Για την αναποτελεσματικότητα: «Εμείς ως τώρα στο πρωτάθλημα έχουμε πετύχει αρκετά τέρματα και είμαστε αποτελεσματικοί. Οι φάσεις που κάναμε ήταν εύκολες και μπορεί αν τύχουν ξανά στους παίκτες θα τις βάλουν γκολ. Ήταν θέμα ημέρας».

Για το δεύτερο σερί ματς με λάθη του διαιτητή: «Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία και θα συνεχίσω σε αυτή τη λογική. Οι παίκτες πρέπει να σπαταλούν την ενέργειά τους στο γήπεδο και θα συνεχίσω σε αυτή τη λογική».

Για το αν υπάρχουν κέρδη από το ματς: «Για μένα το βασικό είναι όταν γίνεται ένα ματς όπως αυτό να βγαίνουν συμπεράσματα. Έχω βγάλει συμπεράσματα».

Για το αν έχει περάσει η φιλοσοφία του στους παίκτες: «Σε όλη αυτή τη διαδρομή οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ σκληρά και προσπαθούν να ακολουθήσουν το πλάνο της προπόνησης. Είναι λογικό κάποιοι παίκτες που δεν έχουν ρυθμό να επηρεάζονται. Εγώ μένω στην προσπάθεια των παικτών μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28