search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:53
MENU CLOSE

Τη χαμηλότερη τηλεθέαση στην ιστορία του είχε τo φετινό σόου της Victoria’s Secret

06.12.2018 07:38
Τη χαμηλότερη τηλεθέαση στην ιστορία του είχε τo φετινό σόου της Victoria

 

Υπάρχουν αρνητικά νέα για την Victoria’s Secret αυτήν την εβδομάδα, καθώς τα στατιστικά στοιχεία, που δείχνουν πόσοι άνθρωποι συντονίστηκαν στους τηλεοπτικούς δέκτες για να παρακολουθήσουν την επίδειξη του 2018 δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Αποκαλύφθηκε λοιπόν ότι για το αμερικανικό brand εσωρούχων, ενδυμάτων και προϊόντων ομορφιάς το φετινό ήταν το χειρότερο έτος του με μόλις 3,3 εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρη την Αμερική (πέρυσι 4,98 εκατ. τηλεθεατές) να επιλέγουν να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό σόου.

Σε σχετικά δημοσιεύματα σημειώνεται ότι τις σειρές «The Antiques Roadshow» και «Countryfile» παρακολουθούν περίπου 4-5 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ και Μπεχάτι Πρίνσλου, οι οποίες βάδισαν στην πασαρέλα με σετ εσωρούχων από κρύσταλλα και τα πολυπόθητα φτερά του brand. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο από το ABC την περασμένη Κυριακή.

Η μετάβαση από το CBS και από Τρίτη σε Κυριακή φαίνεται πως δεν ευνόησε το σόου, ωστόσο φαίνεται πως δεν βοήθησαν και τα σχόλια του Εντ Ράζεκ υπεύθυνου μάρκετινγκ του brand, όταν κλήθηκε να απαντήσει γιατί δεν πήραν μέρος plus size ή τρανσέξουαλ μοντέλα στην επίδειξη της Victoria’ Secret.

«Δεν θα έπρεπε να έχετε τρανσέξουαλ στην επίδειξη;» ρωτήθηκε. «Όχι, δεν νομίζω ότι πρέπει» απάντησε. «Λοιπόν, γιατί όχι;» ρωτήθηκε. «Επειδή το σόου είναι μια φαντασία» εξήγησε σε συνέντευξη στο Vogue προτού κληθεί να απαντήσει γιατί ποτέ δεν έχει προσκληθεί να συμμετάσχει ένας plus size Άγγελος στην πασαρέλα: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ειδικό plus size αφιέρωμα για την τηλεόραση (το 2000). Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε γι αυτό και ακόμη δεν υπάρχει ενδιαφέρον».

Η τραγουδίστρια Halsey, που ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που τραγούδησαν στο σόου του 2018 αναφέρθηκε επίσης στα σχόλια του Ράζεκ και εξέφρασε τη στήριξή της στην LGBTQ+ κοινότητα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:52