search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:44
MENU CLOSE

«Ψώνισαν από σβέρκο»: Οικογένεια νοίκιασε σπίτι μέσω AirBnb και τελικά ήταν οίκος ανοχής (Photos)

06.12.2018 08:10
«Ψώνισαν από σβέρκο»: Οικογένεια νοίκιασε σπίτι μέσω AirBnb και τελικά ήταν οίκος ανοχής (Photos) - Media

 

Μια οικογένεια από τη Δανία θέλησε να νοικιάσει ένα διαμέρισμα στη Γερμανία, στο Αννόβερο για ένα σαββατοκύριακο για να κάνει μια μικρή εκδρομή και να επισκεφτεί γνωστούς και φίλους. Τι καλύτερο από το να κλείσει ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο, να νοικιάσει μέσω AirBnb, σκέφτηκαν.

Η Άννα Βίσγκο και η οικογένεια της θα επισκεπτόντουσαν και τη μητέρα της, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της. Όταν έφτασαν στο Αννόβερο και πήραν τα κλειδιά του διαμερίσματος, έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Το διαμέρισμα τους ήταν ένας οίκος ανοχής. Μάλιστα στην πόρτα εμφανίσθηκε μια ιερόδουλη η οποία τους οδήγησε οικογενειακώς σε ένα δωμάτιο γεμάτο δονητές, μαστίγια και μια τηλεόραση που έπαιζε πορνό.

«Όταν κατεβήκαμε από το ταξί μας υποδέχθηκε μια ιερόδουλος η οποία όλο χαρά μας είπε “θα μείνετε εδώ; Τι ωραία!” και μας υπέδειξε πού θα έπρεπε να πάμε» περιέγραψε τις απίστευτες στιγμές που έζησε η 25χρονη Άννα Βίσγκο.

Η ίδια είπε ότι πουθενά στα σχόλια στην AirBnb, δεν έγραφε ότι επρόκειτο για οίκο ανοχής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:43