21/10/2020 10:27:55

Καρέ καρέ η επίθεση με ματσέτες σε ζευγάρι τουριστών στην Κένυα (Video)

Καρέ καρέ η επίθεση με ματσέτες σε ζευγάρι τουριστών στην Κένυα (Video)  - Media

Ο Μπράιαν και η Λόρεν Σβένσον αποφάσισαν να πάνε για διακοπές στην Κένυα. Μια από τις μέρες που απολάμβαναν τις διακοπές τους νοίκιασαν ένα τζιπ και μαζί με τα 3 παιδιά τους ξεκίνησαν για σαφάρι και να φωτογραφήσουν άγρια ζώα.

Σε ένα στενό χωματόδρομο έξω από την περιοχή Μαάι Μαχίου, το τζιπ τους διασταυρώθηκε με ένα λευκό βαν το οποίο ανέπτυξε αμέσως ταχύτητα. Ο Μπράιαν που οδηγούσε παραξενέυτηκε για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι που είδε πίσω από το λευκό βαν 3 κουκουλοφόρους που κρατούσαν ματσέτες να προσπαθούν να το ληστέψουν.

Όταν το βαν κατάφερε να ξεφύγει, το αυτοκίνητο του Μπράιαν είχε φτάσει πολύ κοντά στους ληστές. Εκείνοι ουρλιάζοντας και κραδαίνοντας τις ματσέτες άρχισαν να κηνυγάνε το τζιπ, το οποίο με την όπισθεν προσπαθούσε να διαφύγει.

Η ζωή του Μπράιαν και της οικογένειας του κρεμόταν από μια κλωστή. Όταν οι δράστες είχαν πλησιάσει αρκετά ο Μπράιαν με μια έξυπνη κίνηση, έβαλε πρώτη και τους προσπέρασε. Έτρεχε σαν αφιονισμένος στον στενό χωματόδρομο για να απομακρυνθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.