search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:26
MENU CLOSE

Αναστάτωση στο Πήλιο: Βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς στο σπίτι του

06.12.2018 12:44
Μεταμόρφωση: Σκηνές Φαρ Ουέστ σε απόπειρα ληστών να αφαιρέσουν ΑΤΜ πολυκαταστήματος - Media

 

Πανικός και αναστάτωση επικράτησε στο Μετόχι Αργαλαστής. Τα ξημερώματα ένας 52χρονος άνδρας κάτοικος του χωριού εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος από σκάγια στην κοιλιά. Σε λίγη ώρα περιπολικά οχήματα περικύκλωσαν το σπίτι του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του taxydromos.gr, οι αστυνομικές αρχές ερευνούσαν τι είχε συμβεί έως το μεσημέρι, καθώς προβλημάτιζε ο τρόπος του θανάσιμου τραυματισμού. Τελικά τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για δυστύχημα ή αυτοκτονία. Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε.

Ήταν γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα όταν συνέβη το μοιραίο. Η μητέρα του 52χρονου που έμενε μαζί του, ενώ κοιμόταν, άκουσε έναν δυνατό θόρυβο που παρέπεμπε σε πυροβολισμό και ύστερα σιωπή. Τον ίδιο δυνατό θόρυβο είχε ακούσει και μία γειτόνισσά της, δεν ήταν η ιδέα της. Δευτερόλεπτα αργότερα η μητέρα του θανόντος καλούσε απελπισμένη σε βοήθεια το ΕΚΑΒ και την κόρη της, που κατοικεί σε κοντινή απόσταση από το σπίτι, με τη βοήθεια και της γειτόνισσας, καθώς η ίδια βρισκόταν σε μεγάλο πανικό.

Κανένας δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Ο 52χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του. Δεν είχε προϊδεάσει ποτέ για το παραμικρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του. Ο αγροτικός γιατρός του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής που έσπευσε διαπίστωσε ότι είχε εκπνεύσει και ειδοποίησε την Αστυνομία. Η μητέρα του 52χρονου που βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του πυροβολισμού σε προφανή κατάσταση σοκ έλεγε ακατάληπτα πράγματα.

Αστυνομικοί από το Τμήμα Νοτίου Πηλίου, την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, αλλά και τη Σήμανση Θεσσαλονίκης άρχισαν να ερευνούν εξονυχιστικά κάθε πτυχή γύρω από την υπόθεση. Η αγωνία όλων ήταν μήπως ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Μήπως κάποιος άλλος τον είχε πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα. Εντούτοις, από τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού και κάθε στοιχείο που συγκεντρώθηκε, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η αστυνομική έρευνα σύμφωνα με πληροφορίες συγκλίνει στο δυστύχημα ή την αυτοκτονία. Μετά τη διαπίστωση αυτή από το σπίτι αποχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και τη συνέχιση των ερευνών ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου. Η Αστυνομία διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία θα διενεργηθεί σήμερα Πέμπτη από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. Το αποτέλεσμα της νεκροψίας αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 52χρονου. Στο μεταξύ, η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από τον αιφνίδιο θανάσιμο τραυματισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος ήταν αγαπητός στο χωριό του.

Δούλευε σε αγροτικές εργασίες και στην οικοδομή. Ψάρευε κιόλας, ενώ έπαιρνε μέρος στις κοινωνικές εκδηλώσεις. «Ξαφνιαστήκαμε. Δεν το περιμέναμε» είπε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μετοχίου Κώστας Καραδέμητρος, ο οποίος αντιλήφθηκε το περιστατικό επιστρέφοντας από ψάρεμα, καθώς είδε έξω από το σπίτι ένα ασθενοφόρο και περιπολικά οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του. Επίσης δεν άφησε πίσω του και κάποιο σημείωμα. Έτσι η Αστυνομία εκτιμά ως πιθανό και το ενδεχόμενο του θανάσιμου τραυματισμού του λόγω δυστυχήματος. Μήπως από κάποιον ατυχή χειρισμό ο άτυχος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε. Το ενδεχόμενο αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Οι έρευνες συνεχίζονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:25