search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28
MENU CLOSE

Δωρεάν ζεστή σούπα για τους άστεγους στην «κατεψυγμένη» Ρωσία (Video)

06.12.2018 14:24
Δωρεάν ζεστή σούπα για τους άστεγους στην «κατεψυγμένη» Ρωσία (Video) - Media

 

65.000 είναι μόνο οι καταγεγραμμένοι άστεγοι στη Ρωσία, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης τις παγωμένες αυτές μέρες που η θερμοκρασία φτάνει μέχρι και τους -20 βαθμούς Κελσίου!

Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν δημιουργηθεί ομάδες που βοηθούν τους πιο ευάλωτους της κοινωνίας, μαγειρεύοντας σούπες για να τους ζεστάνουν προσφέροντας τους το ιδανικό πιάτο λόγω ημερών. Η παραδοσιακή σούπα με κρέας και λάχανο μπαίνει σε μεγάλα φλασκιά και μεταφέρεται από εθελοντές σε διάφορα σημεία στην πόλη όπου οι άνθρωποι φυτοζωούν με τις κρατικές συντάξεις.

Φιλανθρωπική οργάνωση έχει αναλάβει τη διανομή του δωρεάν ζεστού φαγητού σε τέσσερα σημεία στην πόλη, ενώ υπάρχουν και ξεχωριστά γεύματα από εστιατόρια που συμμετέχουν στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28