search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:27
MENU CLOSE

Τραγικός θάνατος 16χρονου: Προστάτεψε τη μητέρα του από βιασμό κι αυτή τον εγκατέλειψε αβοήθητο

06.12.2018 17:32
Τραγικός θάνατος 16χρονου: Προστάτεψε τη μητέρα του από βιασμό κι αυτή τον εγκατέλειψε αβοήθητο - Media

 

Έπειτα από 19 μήνες μάχης σε νοσοκομείο της Ρωσίας ένας άτυχος 16χρονος άφησε τη τελευταία του πνοή, πληγωμένος από τα πολλαπλά τραύματα που έφερε και τα «ψυχικά» που του άφησε η απάθεια της μητέρας του.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο, όταν ο 16χρονος Βάνια Κραπίβιν, προσπαθώντας να λειτουργήσει ως ασπίδα στην αβοήθητη μητέρα του που θα γινόταν θύμα βιασμού από μεθυσμένο γείτονα, βρέθηκε να χαροπαλεύει με σπασμένο κρανίο.
 

Η μητέρα του, Νατάλια Κραπίβινα, είχε δεχτεί επίθεση στο σπίτι της οικογένειας στα νοτιοδυτικά της Ρωσίας, από τον γείτονα της, Ρομάν Προνίν, που επιχείρησε να τη βιάσει. Ο 16χρονος μπήκε στη μέση για να την προστατέψει και ο εξαγριωμένος γείτονας τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι με ένα βαράκι τριών κιλών!

Γείτονες που άκουσαν τις κραυγές εντόπισαν το παιδί αιμόφυρτο και λιπόθυμο. Τελικά ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μαζί με τη μητέρα του που προηγουμένως είχε μαχαιρωθεί 27 φορές. Σταδιακά η μητέρα πήρε εξιτήριο την ώρα που ο γιος της έπεσε σε κώμα.

Οι χειρούργοι αφαίρεσαν ένα μέρος του εγκεφάλου και έβαλαν κομμάτια τιτάνιου στο κρανίο. Ένα χρόνο μετά την επίθεση, το παιδί έδειξε σημάδια καλυτέρευσης ξεκινώντας να τρώει πολτοποιημένο φαγητό και αναγνωρίζοντας την νοσοκόμα που τον φρόντιζε. Ωστόσο το πρόσωπο που ήθελε να αναγνωρίσει περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο δεν ήταν εκεί…

Σύμφωνα με την Sun, μόλις η μητέρα του πήρε εξιτήριο, εγκατέλειψε το γιο της και δεν τον επισκέφτηκε ποτέ ξανά! Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που η Ναταλία Κραπίβινα υποστήριξε δημόσια πως είχε προβλήματα αλκοολισμού και πως οι τύψεις της απαγόρευαν να επισκεφτεί το παιδί της.

Μάταια ευαισθητοποιημένοι πολίτες μάζεψαν χρήματα προκειμένου να στείλουν τον 16χρονο σε κέντρο αποκατάστασης στην Ισπανία, αφού ο Βάνια Κραπίβιν λύγισε μετά από 19 μήνες σκληρής μάχης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:26