12/12/2019 12:32:15

Ρόδος: Ο υβριστής της δολοφονημένης φοιτήτριας, η οργή του περιφερειάρχη και η στάση της ΝΟΔΕ

Ρόδος: Ο υβριστής της δολοφονημένης φοιτήτριας, η οργή του περιφερειάρχη και η στάση της ΝΟΔΕ - Media

 

 

Χθες στο Ποντίκι γράψαμε για έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, με παράταξη προσκείμενη στη ΝΔ, ο οποίος με αισχρά σχόλια του στο facebook δε σεβάστηκε τη μνήμη της δολοφονημένης 21χρονης Ελένης στη Ρόδο.

Δεν αναφέραμε ονόματα, παρά μόνο τα αρχικά του και δεν αναφέραμε επίσης ότι είχε πολιτική σχέση με τον Περιφερειάρχη.

 

Μετά από το θόρυβο που προκάλεσε η αναφορά, κυρίως στα τοπικά μέσα, τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο περιφερειάρχης προσπαθούν να αμβλύνουν τις δυσμενείς εντυπώσεις που προκάλεσε η ανάμειξη του συγκεκριμένου προσώπου.

Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου με ανακοίνωση της αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν υπήρξε στέλεχος της: «Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με δημοσιεύματα σε ιστοσελίδα ΜΜΕ σε κεντρικό επίπεδο, στα οποία εμφανίζεται ''στέλεχος της Ν.Δ στη Ρόδο να έχει αναρτήσει απαράδεκτα σχόλια για την 21χρονη φοιτήτρια'', ξεκαθαρίζει και δηλώνει ότι το αναφερόμενο στο δημοσίευμα άτομο ουδέποτε υπήρξε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο. Προφανώς ορισμένοι δεν έχουν ούτε θλίψη ούτε σεβασμό προς το αδικοχαμένο κορίτσι. Ακόμη και σε αυτές τις τραγικές στιγμές προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη. Έλεος, επιτέλους λίγη τσίπα…. ντροπή!».

Ωστόσο, η δημοσιογραφική έρευνα αποκάλυψε, ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο μετείχε στο ψηφοδέλτιο του νυν περιφερειάρχη και τότε υποψηφίου δημαρχου, ο οποίος υποστηριζόταν από την ΝΔ.

Καλό θα ήταν η τοπική οργάνηση της ΝΔ να καταδικάσει την πράξη του συγκεκριμένου προσώπου που εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι είχε σχέση με τον ευρύτερο χώρο που εκφράζει σε τοπικό επίπεδο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Χθες ο Π.Ε που έγραψε το άθλιο αυτό σχόλιο βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και φυσικά δεν απάντησε σε τίποτε επι της ουσίας. Δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις: «Καμία σχέση. Αυτή την έχει φτιάξει ένα σάιτ. Δεν αντιπροσωπεύει την άποψή μου, σας μιλάω ειλικρινά. Ξέρετε γιατί έχει προκύψει αυτό το θέμα. Γιατί δεν μπορούν να βρουν αυτούς που έχουν γράψει αυτά τα σχόλια, οπότε πρέπει να ρίξουμε κάποιον στα λιοντάρια. Αυτό το οποίο ήθελα να πω, δεν αντιπροσωπεύει καθόλου έτσι όπως το παίρνετε, την άποψή μου. Και δεν έχω σχέση, ούτε γνωρίζω, πώς όλοι έχουν πέσει θύμα fake news, όπως και εγώ. Τίποτα παραπάνω. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στον εισαγγελέα, για αυτό το θέμα. Θα σας πάρω τηλέφωνο σε δέκα λεπτά», είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Εκτός από τη ΝΟΔΕ και τον ίδιο τον πολιτευτή εξηγήσεις θέλησε να δώσει και ο Περιφερειάρχης, ο οποίος θεωρεί με ανάρτηση του ότι από πίσω βρίσκονται πολιτικές σκοπιμότητες και κατασκευασμένες συκοφαντίες: «Η πολιτική αθλιότητα της μικρής μας Ρόδου “κέρδισε” νέες κορυφές. Στο διαδίκτυο διακινούν από χθες την νέα κατασκευασμένη συκοφαντία, ότι “ο δολοφόνος της Ελένης είναι ανιψιός του Περιφερειάρχη”! Είναι συνεχής το τελευταίο διάστημα η διακίνηση συκοφαντιών για το πρόσωπο μου και γίνεται μεθοδικά. Δεν έχουν ηθικές αναστολές, δεν έχουν την παραμικρή αίσθηση ορίων. Αυτή την “πολιτική” μόνο ξέρουν, αυτή κάνουν. Μπορούν άραγε μπορούν να πολιτευτούν με αξιοπρέπεια ? Φυσικά, Όχι. Οι πρωτοφανείς μέθοδοί τους, εισάγουν πράγματι “νέα ήθη”. Τα “νέα ήθη” της λάσπης, της παρακμής, της ηθικής κατάπτωσης. Τώρα δεν δίστασαν να εκμεταλλευτούν την δολοφονία ενός νέου παιδιού. Τόσο “καλά παιδιά” είναι. Όπως για κάθε άνθρωπο η Δικαιοσύνη είναι το τελευταίο καταφύγιο, έτσι και εγώ είμαι υποχρεωμένος να καταφύγω σε αυτή και όχι μόνο για την προστασία της δικής μου οικογένειας αλλά και για την πολιτική ζωή που εργολαβικά δηλητηριάζεται καθημερινά πλέον. Τους θυμίζω ότι έχουν την δυνατότητα να πολιτευθούν και με πολιτικά επιχειρήματα. Ας ψάξουν λίγο μέσα στην λάσπη τους, μπορεί να έχουν ξεχάσει κανένα παλιό όσο και η “πολιτική” που τους εκφράζει», έγραψε.

Ο κ. Περιφερειάρχης αναφέρεται σε κάποια συγγενική σχέση του με τον ένα εκ των δραστών. Παρολαυτά θα ήταν χρήσιμο για τους πολίτες της Ρόδου και της χώρας να μάθουμε ποια είναι τα «σκοτεινά κέντρα λάσπολογίας» και αν είχε και ποια σχέση με το πρόσωπο που μετείχε στον συνδυασμό του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.