search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:04
MENU CLOSE

30 μέρες φυλακή με αναστολή στον Νικ Καλάθη

07.12.2018 10:29
Παναθηναϊκός: Το «αντίο» στον Νικ Καλάθη για τα οκτώ χρόνια συνεργασίας (Photo) - Media

 

Σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο ο Νικ Καλάθης για το ατύχημα που προκάλεσε στις 13 Νοεμβρίου του 2011.

Σύμφωνα με το ethnos.gr η ποινή που επιβλήθηκε στο καλοθοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και του Πανθηναϊκού ήταν μειωμένη σε σχέση με το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, καθώς μετράπηκε η κατηγορία της σωματικής βλάβης κατά συρροή για τον ένα παθόντα σε όλως ελαφρά σωματική βλάβη και παραγράφηκε, ενώ του αναγνωρίστηκε και το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου.

Ο Νικ Καλάθης ήθελε να παρασταθεί στο δικαστήριο, αλλά σύμφωνα με τη δικηγόρο του Μαργαρίτα Θάνου, αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, καθώς σήμερα ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται με τη Φενέρ για την Ευρωλίγκα. «Βρήκαμε μετά από πολλά χρόνια τους παθόντες, ο σύζυγος με διαβεβαίωσε ότι έχει αποζημιωθεί πλήρως. Ζητάμε μετατροπή της κατηγορίας σε όλως ελαφρά σωματική βλάβη» ανέφερε η συνήγορος του Νικ Καλάθη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:03