15/12/2019 21:26:49

Πολιτική θύελλα από τη δήλωση Καμμένου για τη «νεκρή» συμφωνία των Πρεσπών

Πολιτική θύελλα από τη δήλωση Καμμένου για τη «νεκρή» συμφωνία των Πρεσπών - Media

 

Πολιτική αναταραχή προκαλεί η νέα παρέμβαση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου σχετικά με τις εξελίξεις για την συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος έριξε «βόμβα» λέγοντας ότι «μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ είναι πλέον προφανές ότι έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης "συμφωνίας των Πρεσπών"».

Ο υπουργός Άμυνας που έχει δεσμευθεί να μπλοκάρει τη συμφωνία στην ελληνική Βουλή, με δήλωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος κάνει λόγο για προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο.

«Ο αλυτρωτισμός και η προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών αποδεικνύουν στη διεθνή κοινή γνώμη ότι όχι απλώς δεν είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς, αλλά και ότι δικαιώνουν όλους όσοι από την πρώτη στιγμή επιμένουμε στη βεβαιότητα ότι είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο».

ΝΔ: Ποιος έχασε τη ντροπή του

Το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Καμμένου τόνισε ότι «όλοι οι Έλληνες συνειδητοποιούν πια ότι είχε δίκιο η ΝΔ, όταν από την αρχή κατήγγειλε την κυβέρνηση πως παραχωρώντας τη δήθεν “μακεδονική εθνότητα” και γλώσσα θα αποθρασύνει τις αλυτρωτικές διεκδικήσεις των Σκοπίων. Ο τελευταίος που δικαιούται να καμώνεται τώρα ότι το κατάλαβε, είναι εκείνος που έδωσε το στυλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη συμφωνία των Πρεσπών. Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή του για την βρει ο Πάνος Καμμένος».

ΚΙΝΑΛ:Υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο;

Σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Καμμένου, ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης, σημείωσε δηκτικά ότι «μετά και τις δηλώσεις Καμμένου, το κρίσιμο ερώτημα είναι: "Υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο, και μάλιστα αξιόπιστη για να χειρισθεί τα Εθνικά Θέματα;". Άφωνος πάλι ο πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών; Η απάντηση αυτονόητη...». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.