search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:32
MENU CLOSE

Nέος ισχυρός άνδρας του παγκόσμιου μπάσκετ o Ανδρέας Ζαγκλής!

07.12.2018 17:19
Nέος ισχυρός άνδρας του παγκόσμιου μπάσκετ o Ανδρέας Ζαγκλής! - Media

 

Ο Ανδρέας Ζαγκλής πήρε το χρίσμα από τη FIBA, αναλαμβάνοντας το πόστο του Γενικού Γραμματέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ.

Το νέο Γενικό Γραμματέα της ανακοίνωσε η FIBA. Μετά την ξαφνική απώλεια του Πάτρικ Μπάουμαν η θέση του πιο ισχυρού άνδρα του παγκοσμίου μπάσκετ είχε μείνει «ορφανή», με το συμβούλιο να δίνει ομόφωνα το χρίσμα στον Ανδρέα Ζαγκλή.

Ο 38χρονος Έλληνας δικηγόρος εργαζόταν ως νομικός σύμβουλος της FIBA από το 2016, ενώ τα εννέα προηγούμενα χρόνια ήταν εξωτερικός συνεργάτης της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ, αναλαμβάνοντας μία σειρά από υποθέσεις.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Η αποστολή είναι ξεκάθαρη. Να αναπτύξουμε το άθλημα παγκοσμίως και να ενώσουμε την μπασκετική κοινότητα. Αυτό προτίθεμαι να υπηρετήσω μέσα από τις αξίες της FIBA και την πλούσια ιστορία της. Η FIBA θα εξακολουθήσει να εργάζεται μαζί με τις ομοσπονδίες μέλη της. Στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον θα πρέπει να είμαστε μοντέρνοι διαχειριστές, συνετοί ρυθμιστές και εξαιρετικοί διοργανωτές, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις υψηλές προσδοκίες της μπασκετικής οικογένειας και περισσότερο των παικτών, ομάδων, λιγκών, φιλάθλων και χορηγών», ήταν η πρώτη δήλωση του νέου Γενικού Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:31