search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία άνδρα που διαπράχθηκε στην Ερμού

08.12.2018 15:15
Βόλος: Τον μαχαίρωσε στην πλάτη ο γείτονας - Media

 

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία άνδρα, τα στοιχεία του οποίου μέχρι στιγμής δεν έχουν ταυτοποιηθεί, που διαπράχθηκε στις 6-12-2018 στην οδό Ερμού, πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ στο Θησείο.

Το θύμα, που ήταν άστεγος, βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, σε εσοχή εγκαταλελειμμένου κτιρίου, το οποίο χρησιμοποιούσε ως προσωρινό κατάλυμα.

Δράστης είναι ένας 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη την επόμενη μέρα (7-12-2018) στο Μοναστηράκι και ομολόγησε την πράξη του.

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση  και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21