search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:46
MENU CLOSE

Το λυπητερό εξώφυλλο με τις διασημότητες που πέθαναν το 2018

08.12.2018 16:30
Το λυπητερό εξώφυλλο με τις διασημότητες που πέθαναν το 2018 - Media

 

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ο καλλιτέχνης Κρις Μπάρκερ, αποτίει φόρο τιμής στους καλλιτέχνες που άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο 2018 δημιουργώντας τη δική του μακάβρια (ετήσια) εκδοχή του εμβληματικού «Sgt. Pepper» εξωφύλλου.

Το συγκινησιακό εξώφυλλο του Μπάρκερ έγινε με τη βοήθεια του ειδήμων στην ψηφιακή επεξεργασία, Καρλ Πράις που επιμελήθηκε το κολάζ. Πάντως πολλοί είναι εκείνοι που τον κατηγορούν ότι με αυτό τον τρόπο επειχειρεί να αποκτήσει περισσότερη δημοσιότητα, πόσω μάλλον όταν πέρσι είχε ορκιστεί ότι το εξώφυλλο του 2017 με τους διάσημους που «έφυγαν» θα ήταν το τελευταίο.

Μεταξύ των γνωστών προσωπικοτήτων που -δυστυχώς- κοσμούν το φετινό εξώφυλλο του Μπάρκερ είναι οι: Στίβεν Χόκινγκ, Χιου Χέφνερ, Σταν Λι, Άντονι Μπουρντέν, Βερν Τρόιερ (ο γνωστός Mini-Me από τις ταινίες Austin Powers), Avicii και άλλοι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:46