13/12/2019 13:38:47

Αποστάσεις Τσακαλώτου από Μαξίμου

Αποστάσεις Τσακαλώτου από Μαξίμου - Media

 

Την άποψη ότι τα σκάνδαλα και γενικώς η σκανδαλολογία έβλαψαν την οικονομία, εξέφρασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Ο υπουργός Οικονομικών αναγνώρισε ότι μπορεί να μην έχουν παταχθεί πλήρως οι «ολιγάρχες», αλλά αισιοδοξεί για το μέλλον, καθώς έχουν δυσκολέψει οι συνθήκες γι' αυτούς.

Αφού συνιστά υπομονή για τη μείωση του αφορολογητου το 2020, ανέλυσε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα τη πρόθεσή του για μια σοβαρή φορολογική μεταρρύθμιση που θα διέπεται από απλότητα και δικαιοσύνη.

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του οι εκλογές να γίνουν στο τέλος της Κοινοβουλευτικής θητείας προκειμένου η κυβέρνηση να έχει ολοκληρώσει το έργο που ξεκινήσε το 2015, μακριά από κάθε εκλογικίστικο σχεδιασμό.

«Προτεραιότητα ήταν η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Μετά την έξοδο από τα μνημόνια, δημιουργούμε πλέον τις συνθήκες για ανάκαμψη, συνεχίζοντας τις μεταρρυθμίσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.