search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:10
MENU CLOSE

Σάλος με «ροζ» βίντεο στην Ιταλία: Βουλευτές έκαναν σεξ στο μπάνιο της Βουλής

09.12.2018 10:35
Σάλος με «ροζ» βίντεο στην Ιταλία: Βουλευτές έκαναν σεξ στο μπάνιο της Βουλής - Media

 

Σάλο προκάλεσε στην Ιταλία η αποκάλυψη της εφημερίδας Il Giornale ότι δύο βουλευτές του κόμματος των Πέντε Αστέρων και της Λέγκα βιντεοσκοπήθηκαν να κάνουν σεξ μέσα στο κτίριο της Βουλής.

 «Προφανώς ξέρουμε τα ονόματά τους. Δεν θα δημοσιεύουμε, καθώς η ιδιωτικότητα είναι δικαίωμα», σημειώνει η εφημερίδα. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτει ποιος είναι ο υπεύθυνος της βιντεοσκόπησης των ερωτικών πράξεων στο μπάνιο της Βουλής.

Ο διευθυντής της εφημερίδας Il Tempo, Franco Bechis, ισχυρίστηκε ότι οι βουλευτές είναι «ψηλοί και όμορφοι» και ότι όλοι ξέρουν τα ονόματά τους.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Ετόρε Ροζάτο, του Δημοκρατικού Κόμματος δεν φαινόταν να έχει πρόβλημα με τα όσα συνέβησαν στις τουαλέτες, υποστηρίζονταςι ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι αξιοποιούν τον χρόνο τους στην τουαλέτα πιο σοφά από το συνηθισμένο. «Επιτέλους, ένας καλός τρόπος να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας εδώ», είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06