search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:11
MENU CLOSE

Νέα πρωινή εκπομπή για τον ΑΝΤ1 – Ποιος θα την παρουσιάσει

09.12.2018 11:26
Νέα πρωινή εκπομπή για τον ΑΝΤ1 – Ποιος θα την παρουσιάσει - Media

 

O ANT1 μετά από χρόνια στοχεύει να διεκδικήσει με αξιώσεις μερίδιο στην τηλεθέαση των πρωινών του Σαββατοκύριακου, με μία εκπομπή που θα σταθεί απέναντι σε αυτές των Μάνεση και Αυτιά στον ALPHA και ΣΚΑΪ αντίστοιχα.

Η ενημερωτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Αντώνη Ραγκάκο ψάχνει εδώ και καιρό παρτενέρ και σύμφωνα με την Real πρόταση είχε κατατεθεί στον Δημήτρη Καμπουράκη πριν αυτός τελικά αποφασίσει να ακολουθήσει το project του νέου «ΣΚΑΪ 24».

Οι συζητήσεις για τον συμπαρουσιαστή της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς καθώς η εκπομπή είναι προγραμματισμένη να βγει στις αρχές του νέου έτους.

Σκέψεις για μία δεύτερη, αυτήν την φορά ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκπομπή υπάρχει εδώ και καιρό με τα ονόματα της Ντορέττας Παπαδημητρίου αλλά και της Δούκισσας Νομικού να έχουν πέσει στο τραπέζι αλλά το εγχείρημα δεν φαίνεται να επιχειρείται άμεσα.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:10