search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:57
MENU CLOSE

Σπανούλης: «Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί» (video)

09.12.2018 16:21
Σπανούλης: «Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί» (video) - Media

 

Σε διαφορετικές δηλώσεις (από αυτές που μας έχει συνηθίσει) προχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης, στον απόηχο των εγκαινίων μαγαζιού που φέρει την υπογραφή της αδερφής της συζύγου του, Βαλέριας Χοψονίδου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στην εκπομπή «Ooh la la» του ΣΚΑΪ και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δει την Ολιμπία και 6η φορά έγκυο, αφού όπως τόνισε με περίσσιο χιούμορ… «Εγώ είμαι καλυμμένος. Η Ολυμπία δεν ξέρω, με την Ολυμπία ποτέ δεν ξέρεις. Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί, οπότε ποτέ δεν ξέρει».

Όσο για το αν θα ήθελε κάποιο από τα παιδιά του να ακολουθήσει το δικό του δρόμο και να το δει αγωνιζόμενο στα παρκέ, τόνισε: «Μακάρι να τον ακολουθήσουν! Εγώ δεν θα πιέσω κανέναν. Το θέμα είναι να αγαπήσει αυτό που κάνεις, οπότε αν το αγαπήσουν, γιατί όχι;»

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30