search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:26
MENU CLOSE

Το φαβορί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision

09.12.2018 17:19
Το Ισραήλ κατεδαφίζει σπίτια Παλαιστίνιων - Συνεχίζεται μεθοδικά η εθνοκάθαρση (Video) - Media

 

Ο 64ος διαγωνισμός της Eurovision θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ μετά τη νίκη της τη Netta και το τραγούδι «Toy», στο διαγωνισμό όπου οριακά δεν κατέκτησε την πρωτιά η Ελένη Φουρέιρα.

Αυτή τη φορά ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στις 18 Μαΐου 2019 και ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια εκπροσώπησης της Ελλάδας. Αν και αρκετά πρόωρα ήδη ένα νεαρό πρόσωπο φαίνεται να έχει πάρει το προβάδισμα για την ελληνική εκπροσώπηση στο θεσμό.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κακουριώτη που έχει τη θερμή υποστήριξη της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records, από την οποία συνήθως προκύπτουν τα πρόσωπα που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο διαγωνισμό. Άλλωστε είναι ένα πρόσωπο φρέσκο και ταλαντούχο που ταιριάζει στο προφίλ του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

Πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει με ποιο τρόπο οι ιθύνοντες της ΕΡΤ (με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο Ιωάννη Δρόσο) θα αποφασίσουν για την επιλογή του καλλιτέχνη και αν αυτή θα προκύψει από διαγωνισμό ή αν θα γίνει απευθείας ανάθεση.

Πηγή: reader.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30