search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:22
MENU CLOSE

Λύγισε στην αρένα του Γεντί Κουλέ ο Παναθηναϊκός

09.12.2018 17:46
Λύγισε στην αρένα του Γεντί Κουλέ ο Παναθηναϊκός - Media

 

Ένας αγνώριστος Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στην Κρήτη και απέναντι στον λυσσασμένο για τη νίκη ΟΦΗ ηττήθηκε εύκολα με 3-1, παίρνοντας βαθιά ανάσα για την παραμονή του στην Σουπερ Λιγκ. Τόσο η αμυντική του γραμμή όσο και η γενικότερη ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Γιώργου Δώνη ήταν προβληματική, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι Κρητικοί.

Στο πρώτο γκολ σκοράρει μόνος του ο Δεληγιαννίδης, στο δεύτερο ο Κολοβέτσιος διώχνει εντελώς λάθος την μπάλα και στο τρίτο ο Μαυρομμάτης κάνει τραγικό λάθος μέσα στην περιοχή, χαρίζοντας κατοχή εκεί που απαγορεύεται.

Ανενόχλητος ο Δεληγιαννίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που είδαν τη τύχη με το μέρος τους στο 16’ στο δοκάρι του Δώνη, αλλά από την άλλη δεν πτοήθηκαν κιόλας όταν ο Κάτσε έκανε με κεφαλιά το 1-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και μετά από λάθος απομάκρυνση του Κολοβέτσιου στο 40′, ο Πλατέλλας νίκησε τον Διούδη για το 2-1. Το νέο λα΄θος του Μαυρομάτη αυτή τη φορά, έδωσε την ευκαιρία στον Κοροβέση να σημειώσει στο 60΄το 3-1, αποτέλεσμα που έμελλε να μείνει μέχρι το φινάλε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:22