search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:00
MENU CLOSE

Την Πέμπτη η πολύκροτη δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη – φρούριο το Δικαστικό Μέγαρο

10.12.2018 07:51
Την Πέμπτη η πολύκροτη δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη - φρούριο το Δικαστικό Μέγαρο - Media

 

 

Η ακροαματική διαδικασία της πολύκροτης υπόθεσης της απαγωγής Λεμπιδάκη θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη. «Όλα καλά, για εμένα είναι όλα καλά τώρα», ήταν η λιτή δήλωση του επιχειρηματία.

Ο διορισμός δικηγόρου, που ζητήθηκε από την πλευρά του 46χρονου Ρεθυμνιώτη που διαμένει στην Αθήνα και θεωρείται, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ότι είχε ηγετικό ρόλο, στην πολύκροτη υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μ. Λεμπιδάκη, φαίνεται πως στάθηκε η αιτία για διακοπή της δίκης, πριν καλά καλά αρχίσει η ακροαματική διαδικασία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, όπως έγινε γνωστό, η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη.

Νωρίτερα, από την πίσω πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου προσήχθησαν οι κατηγορούμενοι ενώ κατέφτασαν δυο κλούβες της αστυνομίας και στάθμευσαν κοντά στην πίσω είσοδο του δικαστηρίου όπου και αποβιβάστηκαν ο ένας μετά τον άλλο οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση και μπήκαν στη δικαστική αίθουσα.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης αυτής που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα θα αναβιώσουν στις αίθουσες του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, με τους συνολικά 12 κατηγορούμενους να βρίσκονται στο εδώλιο.

Μεταξύ αυτών, οι 8 παραμένουν προφυλακισμένοι ενώ άλλοι τέσσερις είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά τις απολογίες τους στις αρχές του φθινοπώρου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr η ακροαματική διαδικασία, αναμενόταν  να ξεκινήσει με την κατάθεση του ίδιου του απαχθέντα Μιχάλη Λεμπιδάκη.

.Νωρίτερα και από την πίσω πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου προσήχθησαν οι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη.

Κατέφτασαν δυο κλούβες της αστυνομίας όπου στάθμευσαν κοντά στην πίσω είσοδο του δικαστηρίου όπου και αποβιβάστηκαν ο ένας μετά τον άλλο οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση και μπήκαν στη δικαστική αίθουσα.

Την ίδια στιγμή στο δικαστικό μέγαρο προσήλθε και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγο του. Ο ίδιος χαμογελαστός χαιρέτησε, συγγενείς και φίλους που από νωρίς έχουν συγκεντρωθεί στο χώρο του δικαστικού μεγάρου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται γύρω και μέσα στο δικαστικό μέγαρο, ενώ από νωρίς έχουν σπεύσει και τηλεοπτικά συνεργεία από όλη την Ελλάδα προκειμένου να καλύψουν την πολύκροτη δίκη

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:59