search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:18
MENU CLOSE

Κοκτέιλ ναρκωτικών από δημοτικό υπάλληλο

27.01.2010 09:28
Κοκτέιλ ναρκωτικών από δημοτικό υπάλληλο - Media

Τα πάνω – κάτω έφερε ένας 39χρονος δημοτικός υπάλληλος στην Μαγνησία  καθώς σε νόμιμο έλεγχο που πραγματοποίησε  η αστυνομία στο σπίτι του έβγαλε λαυράκι. Ο 39χρονος είχε καταφέρει να κρύψει καλά μέσα στο σπίτι του…554 δόσεις ηρωίνης, χασίς, κοκαΐνης και ναρκωτικά χάπια!

Τα πάνω- κάτω έφερε ένας 39χρονος δημοτικός υπάλληλος στην Μαγνησία  καθώς σε νόμιμο έλεγχο που πραγματοποίησε  η αστυνομία στο σπίτι του έβγαλε λαυράκι. Ο 39χρονος είχε καταφέρει να κρύψει καλά μέσα στο σπίτι του…554 δόσεις ηρωίνης, χασίς, κοκαΐνης και ναρκωτικά χάπια!

Σύμφωνα με την αστυνομία στο σπίτι βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 55,4 γραμ., δύο ποσότητες χασίς βάρους 155 γραμ., μια ποσότητα κοκαΐνης 0,4 γραμ. πέντε χάπια του ναρκωτικού φαρμάκου Lexotanil και δυο χάπια «Hipnosedon».

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα ναρκωτικά και ένα κινητό τηλέφωνο με την κάρτα SIM, προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της διακίνησης και να βρουν τον μεγάλο «εγκέφαλο».

Σημειώνεται ότι ο δημοτικός υπάλληλος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία, ενώ έχει συλληφθεί ξανά για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:18