search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:08
MENU CLOSE

Η Νίκη Λυμπεράκη κόντρα στη Σία Κοσιώνη

10.12.2018 09:00
Η Νίκη Λυμπεράκη κόντρα στη Σία Κοσιώνη - Media

 

Περί τα μέσα Ιανουαρίου εκτιμάται ότι θα βγει στον αέρα το ΣΚΑΪ 24, νέο εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου . Το πρότζεκτ τρέχει ο Νίκος Στραβελάκης και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τις 4 το απόγευμα θα προβάλλουν εναλλασσόμενα ωριαία δελτία ειδήσεων. Τη σκυτάλη, όπως αναφέρει το Documento θα παραλαμβάνουν μετά και μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Νίκο Υποφάντη και στη συνέχεια μέχρι τις 8 ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Το δελτίο που θα βγαίνει, σχεδόν κόντρα στη Σία Κοσιώνη, θα αναλάβει η Νίκη Λυμπεράκη, ενώ 9 με 11 θα έχει εκπομπή ο Τάκης Χατζής. Οι πληροφορίες του Documento λένε ότι έχουν γίνει συζητήσεις και με τον Γιώργο Οικονομέα.

Στο Μοσχάτο πανηγυρίζουν αφού θα έχουν ακόμη έναν τηλεοπτικό σταθμό, και μάλιστα αμιγώς ενημερωτικό, στη φαρέτρα τους. Ο μοναδικός προβληματισμός στο Φάληρο είναι ότι τo ΣΚΑΪ 24 θα έχει πολλή δόση Mega που δεν ταιριάζει στο στιλ του Αλαφούζου…

Πηγή: zoornalistas.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:06