search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:01
MENU CLOSE

Δεκαπεντάχρονη κοπέλα έπαθε ηλεκτροπληξία μέσα στο μπάνιο από τον φορτιστή του iphone της (Photos)

10.12.2018 10:05
Δεκαπεντάχρονη κοπέλα έπαθε ηλεκτροπληξία μέσα στο μπάνιο από τον φορτιστή του iphone της (Photos) - Media

 

Η 15χρονη Ιρίνα Ρουμπνίκοβα έκανε κάτι που αρκετός κόσμος κάνει. Πήρε τον φορτιστή της στο μπάνιο και φόρτιζε το κινητό της την ώρα που έκανε μπάνιο. Όμως μια λάθος κίνηση και το iphone της έπεσε μέσα στην μπανιέρα την ώρα που ήταν συνδεδεμένο μα τον φορτιστή με αποτέλεσμα χιλιάδες βολτ να κεραυνοβολήσουν το κορμί της άτυχης 15χρονης.

Το περιστατικό συνέβη στο Μπρατσκ μια παγωμένη βιομηχανική πόλη της Σιβηρίας. Η Ιρίνα είναι πρωταθλήτρια Ρωσίας στο παγκράτιο και μάλιστα είχε κερδίσει τον τίτλο της λίγες ημέρες πριν τον τραγικό της θάνατο.

Την βρήκε νεκρή μέσα στο μπάνιο η συντετριμμένη μεγάλη της αδελφή, Τατιάνα. «Πριν λίγο καιρό είχε γίνει και νονά της μικρής μου κόρης. Η καρδιά μου έχει γίνει χίλια κομμάτια» μπόρεσε να ψελλίσει η Τατιάνα. Σύμφωνα με φίλους της Ιρίνα, ο στόχος της ήταν να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια στο παγκράτιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:01