search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:07
MENU CLOSE

Σπυράκη: «Ο κάθε βουλευτής θα αναμετρηθεί με τη συνείδησή του για τις Πρέσπες»

10.12.2018 11:24
Σπυράκη: «Ο κάθε βουλευτής θα αναμετρηθεί με τη συνείδησή του για τις Πρέσπες» - Media

 

«Όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα είναι στο τραπέζι. Είμαστε εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών. Έχουμε πει ότι βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα. Όταν η συμφωνία έρθει προς ψήφιση στη Βουλή, ο κάθε βουλευτής θα αναμετρηθεί με τη συνείδησή του», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η Μαρία Σπυράκη κατ’ αυτόν τον τρόπο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ αυξάνεται η πίεση προς τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

«Το Ποτάμι είναι άλλο κόμμα. Εμείς είμαστε υπόλογοι για τους βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη μας.

Η Νέα Δημοκρατία δεν κάνει παζάρια. Ταχθήκαμε κατά της συμφωνία των Πρεσπών. Σεβόμαστε την αυτονομία κάθε κόμματος να αποφασίσει.

Η συμφωνία θα κριθεί από τον έναν προς έναν βουλευτή. Κάθε βουλευτής θα είναι υπόλογος στη συνείδησή του», επεσήμανε η κ. Σπυράκη, με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα και τη στάση του Ποταμιού στη συμφωνία των Πρεσπών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24