search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:41
MENU CLOSE

Λαμία: Σε σοβαρή κατάσταση ηλικιωμένος – Ήταν πεσμένος δύο μέρες μέσα στο σπίτι

10.12.2018 16:29
Άρτα: Kρεμάστηκε με σεντόνι στο κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας - Media

 

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, 84χρονος ο οποίος βρέθηκε πεσμένος στο σπίτι του στη Λαμία.

Ο άτυχος ηλικιωμένος που μένει μόνιμα σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας, βρέθηκε τις τελευταίες 15 ημέρες στη Λαμία – όπου έχει δικό του διαμέρισμα – για φυσικοθεραπείες, και ήταν να επιστρέψει σπίτι του αργά το μεσημέρι του Σαββάτου (8/12).

Όταν η σύζυγός του συνειδητοποίησε ότι δεν επέστρεψε με το λεωφορείο την ώρα που είχε ενημερώσει, ανησύχησε κι άρχισε να τον ψάχνει στο τηλέφωνο το οποίο και δεν απαντούσε. Τελευταία φορά είχαν μιλήσει το απόγευμα της Πέμπτης όταν όλα ήταν καλά και είχαν συνεννοηθεί για την επιστροφή του.

Αμέσως με ένα ταξί έφτασε Λαμία, όπου διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν κανονικά κλειδωμένη από μέσα και χρειάστηκε κλειδαράς για να μπει στο διαμέρισμα. Ο ηλικιωμένος βρισκόταν πεσμένος στο πάτωμα, ενώ στο σπίτι δεν υπήρχαν σημάδια να έχει μπει κάποιος απρόσκλητος επισκέπτης σε αυτό. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο, ενώ ειδοποιήθηκε και η Ασφάλεια Λαμίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 84χρονος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ από την πτώση χτύπησε και στο πρόσωπό του. Μάλιστα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών το εγκεφαλικό πρέπει να σημειώθηκε την ίδια μέρα που είχε την τελευταία επικοινωνία με τη γυναίκα του και έτσι έμεινε αβοήθητος σχεδόν για δύο 24ωρα.

 

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38