search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:20
MENU CLOSE

Όλοι εναντίον της Μέι: Οι Φιλελεύθεροι στηρίζουν πρόταση μομφής

10.12.2018 16:45
Σφαγή στους Τόρις: Ακονίζονται μαχαίρια κατά της Μέι - Media
 
Ο ηγέτης του φιλοευρωπαϊκού κόμματος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών ανακοίνωσε ότι θα στήριζε μια πρόταση μομφής σε βάρος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, αν την ζητούσε το αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα.
 
Νωρίτερα η Μέι ανακοίνωσε ότι αναβάλει την προγραμματισμένη για την Τρίτη ψηφοφορία για τη συμφωνία για το Brexit, η οποία ήταν προφανώς ότι δεν θα περνούσε από τη Βουλή των Κοινοτήτων, και ότι θα επιδιώξει να λάβει περισσότερες παραχωρήσεις από τους Ευρωπαίους ομολόγους της.
 
“Μετά το σημερινό φιάσκο, η κυβέρνηση πραγματικά απόλεσε το κύρος της. Εγώ και οι συνάδελφοί μου θα στηρίξουμε πλήρως τον ηγέτη της αντιπολίτευσης αν καταθέσει πρόταση μομφής, όπως ασφαλώς τον καλεί τον καθήκον του να πράξει”, είπε ο Βινς Κέιμπλ.
 
Υπενθυμίζεται ότι και η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στάρτζον παρακίνησε τον ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, λέγοντας ότι θα τη στηρίξει.
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:19