search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:49
MENU CLOSE

Time: Πούτιν, Τραμπ και ο δολοφονηθείς Κασόγκι, υποψήφιοι για το «Πρόσωπο της χρονιάς» (Video)

10.12.2018 17:44
Time: Πούτιν, Τραμπ και ο δολοφονηθείς Κασόγκι, υποψήφιοι για το «Πρόσωπο της χρονιάς» (Video) - Media

 

Οι ισχυροί άνδρες της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών συμπεριλήφθηκαν στη λίστα των διεκδικητών του τίτλου «Πρόσωπο της Χρονιάς» του περιοδικού Time.

Ανάμεσα στους υποψηφίους και ο Σαυδάραβας δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασόγκι, με το σκεπτικό ότι… «ο θάνατός του προκάλεσε τις διαμαρτυρίες της διεθνούς κοινότητας και έστρεψε την προσοχή στην διερεύνηση του σαουδαραβικού καθεστώτος».

Τον τίτλο του «Ανθρώπου της χρονιάς» διεκδικεί επίσης ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε Ιν (για την συνεισφορά του στην διεξαγωγή των συναντήσεων κορυφής και την διαμεσολάβησή του μεταξύ Πιονγκγιάνγκ και Ουάσινγκτον) ενώ από γυναικείας πλευράς, ξεχωρίζει η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία προσελκύει την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Αουτσάιντερ θεωρούνται ο Αμερικανός σκηνοθέτης Ράιαν Κούγκλερ, (δημιουργός της ταινίας Black Panther), αλλά και η Αμερικανίδα Κριστίν Μπλέιζ Φορντ που είχε κατηγορήσει τον Μπρέτ Καβάνο για σεξουαλική παρενόχληση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:49