search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:03
MENU CLOSE

Nτοκουμέντο: Έτσι προσέγγιζε τις γυναίκες ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας (Video)

10.12.2018 18:56
Σοκαρισμένη φοιτήτρια στη Βρετανία – Ο συγκάτοικός της τη βιντεοσκοπούσε στην τουαλέτα! (Video) - Media
 
Σοβαρές καταγγελίες για το παρελθόν του 21χρονου κατηγορουμένου στη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο έρχονται στη δημοσιότητα, ενώ στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου αποκαλύπτεται ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούσε να προσεγγίσει κοπέλες.
 
Στο μεταξύ πρώην σύντροφος του 19χρονου, δεύτερου, κατηγορουμένου μιλά για τον οξύθυμο χαρακτήρα του. «Είναι επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με τη σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Έχει σηκώσει και σε άλλη παλιά κοπέλα, επειδή τον πείραζε και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο» λέει μεταξύ άλλων η κοπέλα που είχε σχέση με τον 19χρονο.
 
Στο ηχητικό ο 21χρονος επικοινωνεί με πρώην σύντροφο του 19χρονου και την πιέζει να βρεθούν, παρά το γεγονός ότι η ίδια εξαρχής αρνείται. Μάλιστα, της τηλεφωνεί και δεύτερη φορά, ζητώντας ραντεβού, ενώ η νεαρή γυναίκα φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Πηγή: ΑΝΤ1/enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:02