search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:25
MENU CLOSE

Παναγόπουλος: Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας

10.02.2012 19:45
Παναγόπουλος: Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας - Media

Την άμεση παρέμβαση του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας (ILO), υπέρ των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων, ζήτησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ.Παναγόπουλος.

Την άμεση παρέμβαση του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας (ILO), υπέρ των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων, ζήτησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ.Παναγόπουλος.

Κατά τη συνάντηση που είχε στη Γενεύη με τον γενικό διευθυντή του ILO Χουάν Σομαβια, κατά την οποία τον ενημέρωσε για τις περαιτέρω και ιδιαιτέρως επώδυνες απώλειες που δέχονται με το νέο μνημόνιο οι Έλληνες εργαζόμενοι, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ενημέρωσε τον κ. Somavia για τα μέτρα που επιβάλλονται στους Έλληνες εργαζόμενους μέσω του νέου μνημονίου, και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην καταστρατήγηση της συμφωνίας των κοινωνικών εταίρων που προστατεύεται από τις διεθνείς συμβάσεις.

Ο γενικός διευθυντής του ILO, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του σχετικά με τα αποτελέσματα και τις επιπτώσεις στην κοινωνία και την οικονομία από τις κυβερνητικές αποφάσεις που επιβάλλουν οι δανειστές και εκτίμησε ότι είναι αναγκαία η εκ νέου παρέμβαση του Διεθνούς Γραφείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33