search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:27
MENU CLOSE

Συνεδριάζει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος για τη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου

11.12.2018 06:28
Συνεδριάζει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος για τη συμφωνία Τσίπρα - Ιερώνυμου - Media

 

Αρχίζουν σήμερα οι συνεδριάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στις 12 το μεσημέρι. Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως. Επίσης οι Ιεράρχες θα επιλέξουν τα μέλη της Επιτροπής που θα συμμετέχουν στις συνομιλίες με την Πολιτεία αναφορικά με τη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου.

Η σημερινή συνεδρίαση πραγματοποιείται στη «σκιά» της συμφωνία του Αρχιεπίσκοπου με τον Πρωθυπουργό και όλοι αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την τοποθέτησή του.

Από την πλευρά της εκκλησίας όλοι περιμένουν τη σημερινή ομιλία του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, ενώ την ίδια ώρα κρίσιμη θεωρείται και η σύνθεση της Επιτροπής που θα επιλέξουν οι Ιεράρχες για τις συνομιλίες με την Πολιτεία. Στην Επιτροπή θα συμμετάσχουν και νομικοί και Μητροπολίτες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50