26/11/2020 06:51:38

Σάλος στην εκκλησία: Παπάς ποζάρει με Gucci παπούτσια και Luis Vuitton τσάντες (Photos)

Σάλος στην εκκλησία: Παπάς ποζάρει με Gucci παπούτσια και Luis Vuitton τσάντες (Photos)  - Media

 

Ένας ιερέας έχει ξεσηκώσει σάλο στη Ρωσική εκκλησία. Ανέβασε φωτογραφίες στο instagram και ποζάρει με πανάκριβα παπούτσια Gucci και βαλίτσες και τσάντες Luis Vuitton. Ο ιερέας ονομάζεται Βιατσισλαβ Μπασκάκοφ και φαίνεται ότι με τα καμώματα του φέρνει σε δύσκολη θέση τη Ρωσική εκκλησία.

Δεν είναι λίγοι οι Ρώσοι που αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν ένας ιερέας με το μισθό που παίρνει να έχει στην κατοχή του και να επιδεικνύει τόσο ακριβα (εώς πανάκριβα) ρούχα. Οι περισσότεροι μιλούν για πρόκληση.

Η Ρωσική εκκλησία προσπαθεί τώρα να τα μπαλώσει και ο εκπρόσωπος της Αλεξαντάρ Βολκόφ δήλωσε: «Ελπίζω ότι αυτός ο ποιμένας θα επανέλθει στο σωστό δρόμο. Η ζωή ενός ιερέα δεν μπορεί να διαχωριστεί ανάμεσα στο ιδιωτικό και το δημόσιο και κανείς ιερωμένος δεν μπορεί να λειτουργεί ως ιερέας από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και μετά να είναι όποιος θέλει μέχρι το βράδυ»

Είπε μάλιστα ότι θα συσταθεί και επιτροπή από την εκκλησία για να διερευνήσει πως βρήκε ο παπάς τόσα χρήματα για να αγοράσει τα πανάκριβα ρούχα.

Ο ίδιος ο παπάς είπε από την πλευρά του ότι τα ρούχα δεν είναι δικά του, αλλά φωτογραφήθηκε με αυτά σε κάποιο κατάστημα: «θα αποδεχθώ την ποινή αφού δεν μπορώ να συμπεριφερθώ με ταπεινότητα και ευπρέπεια», είπε.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.