search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:56
MENU CLOSE

«Η γυναίκα καίγεται»: Κοπέλα κερδίζει τον διαγωνισμό βρώσης καυτερής πιπεριάς ενώ βρίσκεται σε μια… καυτή πισίνα (Video)

11.12.2018 09:20
«Η γυναίκα καίγεται»: Κοπέλα κερδίζει τον διαγωνισμό βρώσης καυτερής πιπεριάς ενώ βρίσκεται σε μια... καυτή πισίνα (Video) - Media

 

Ο διαγωνισμός ήταν απλός. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να μπουν γυμνοί σε μια πισίνα η οποία ήταν γεμάτη από καυτερές πιπεριές και ταυτόχρονα να καταναλώσουν όσες περισσότερες καυτερές πιπεριές μπορούν.

Το νερό αν και παγωμένο, έκαιγε τα κορμιά τους ενώ από το στόμα πετούσαν φλόγες με αυτά που έτρωγαν.

Ο διαγωνισμός έγινε στην Κίνα στην πόλη Γιτσούν και η θερμοκρασία εκείνη τη στιγμή δεν ξεπερνούσε τους 2 βαθμούς Κελσίου. Υπήρχε και ένα χρονικό όριο μέσα στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να καταναλώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες καυτερές πιπεριές τσίλι. Η νικήτρια έφαγε 20 πιπεριές τσίλι μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.

Αν και οι θερμοκρασίες ήταν χαμηλές οι διαγωνιζόμενοι μέσα στο νερό (το οποίο περιείχε και τσουκνίδες) είχαν ένα αίσθημα σαν να είναι ιδρωμένοι, την ώρα που έτρωγαν τα καυτερά. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που με την πρώτη δαγκωνιά έχαναν την ψυχραιμία τους και ήθελαν να βγουν από τις πισίνες.

Το ρεκόρ κατέχει ένας νεαρός από τον περασμένο χρόνο ο οποίος είχε καταναλώσει 50 πιπεριές τσίλι μέσα σε 1 λεπτό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:56