search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:43
MENU CLOSE

Συμφωνία Καρατζαφέρη – Αλαφούζου για τον ΣΚΑΪ 24;

11.12.2018 10:33
Συμφωνία Καρατζαφέρη – Αλαφούζου για τον ΣΚΑΪ 24; - Media

 

Πρόσφατα ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποφάσισε να κλείσει το κανάλι ΑΡΤ λόγω του υψηλού προστίμου που επέβαλε το ΕΣΡ για το εμετικό γκάλοπ μετά τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Συγκεκριμένα, η Ανεξάρτητη αρχή είχε επιβάλλει πρόστιμο ύψους 150 χιλιάδων ευρώ στο κανάλι, ένα ποσό που όπως σημείωσε ο ιδιοκτήτης του καναλιού, ο σταθμός δεν μπορεί να πληρώσει και γι’ αυτό κλείνει.

Ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται ότι είναι κάπως διαφορετική..

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Documento» ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο για την προβολή του προγράμματος του ΣΚΑΪ 24 από το κανάλι ΑΡΤ. Σημειώνεται ότι ο ΣΚΑΪ 24 θα μεταδίδεται από κανάλι τοπικής εμβέλειας της Αττικής.

Ο ΣΚΑΪ 24 είναι το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του ομίλου ΣΚΑΪ που θα μεταδίδει αμιγώς ενημερωτικό πρόγραμμα και θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2019.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συμφωνήσει ήδη με το κανάλι οι Δημήτρης Καμπουράκης και Νίκος Ευαγγελάτος.

Πηγή: dailymedia

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33