14/12/2019 06:56:23
11.2.2012

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Χίος

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Χίος - Media

Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή ο δημοσιογράφος Νίκος Χίος σε ηλικία 54 ετών, γεμίζοντας με θλίψη τον κόσμο της ενημέρωσης.

Ο Νίκος Χίος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958 και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία υπηρέτησε τόσο τον ημερήσιο όσο και τον περιοδικό Τύπο με ιδιαίτερη αφοσίωση και συνέπεια, ενώ υπήρξε τακτικό μέλος της ΕΣΠΗΤ από το 2006. Εργάστηκε στις εφημερίδες Μακεδονία, Μεσημβρινή, Καθημερινή, Εξουσία και Έθνος της Κυριακής.

Υπήρξε συνεργάτης με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς «902»και ΣΚΑΙ ενώ τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε το οικονομικό επιχειρηματικό ρεπορτάζ μέσα από την εβδομαδιαία εφημερίδα Μέτοχος και το site www.euro2day.gr.

Συνεργάστηκε με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από το 1995 , ως ανταποκριτής του στη Σόφια και με την επιστροφή του το 1998 ως οικονομικός συντάκτης, ενώ εργάστηκε επίσης και στο Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σόφια ως συντάκτης του καθημερινού δελτίου επισκόπησης του βουλγαρικού τύπου.

.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.