search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:40
MENU CLOSE

Δέκα χρόνια φυλακή με αναστολή στους φαντάρους που είχαν πετάξει σκύλο σε γκρεμό (Σκληρό Video)

11.12.2018 13:52
Δέκα χρόνια φυλακή με αναστολή στους φαντάρους που είχαν πετάξει σκύλο σε γκρεμό (Σκληρό Video) - Media

 

Σε φυλάκιση δέκα ετών με διετή αναστολή καταδικάστηκαν οι δύο νεαροί που όταν ήταν φαντάροι είχαν καταγραφεί σε βίντεο να πετάνε σκύλο σε γκρεμό. Παράλληλα, σύμφωνα με το zoosos.gr, επιβλήθηκε ποινή 2.000 ευρώ στους δύο καταδικασθέντες, ενώ σε εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 1.000 ευρώ καταδικάστηκε ο φαντάρος που κατέγραφε το περιστατικό.

Στο βίντεο δύο στρατιώτες είχαν καταγραφεί να κρατούν από τα πόδια έναν σκύλο που στη συνέχεια εκτόξευσαν στον γκρεμό. Το περιστατικό είχε έρθει στη δημοσιότητα τον Μάρτιο, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να ζητά την επιβολή της αυστηρότερης προβλεπόμενης ποινής.

Οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για την πράξη τους παρότι εξέφρασαν την ειλικρινή τους μεταμέλεια για όσα συνέβησαν αποδίδοντάς τα σε επιπολαιότητα της στιγμής.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φιλοζωικής Δράσης Εθελοντών Ν. Θεσπρωτίας ο δικαστής τους εξήγησε ότι οι χρηματικές ποινές που τους επιβλήθηκαν είναι πολύ μικρές και επιεικείς και ότι εξαντλήθηκαν τα όρια λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, ο ένας είναι 19 και ο άλλος 20 ετών.

 

 

Πληροφορίες: zoosos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:40