19/10/2019 11:44:34

Έξαλλος ο Τατσόπουλος με τον Τσίπρα για το «απολειφάδι» (Video)

Τατσόπουλος: O Σεφερλής φτύνει αίμα για να πάρει τα λεφτά που παίρνει ο Φωκάς (Video) - Media

 

Την οργισμένη αντίδραση του Πέτρου Τατσόπουλου προκάλεσε η υποτιμητική αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπό του (χωρίς, πάντως, να τον κατονομάσει) και ο χαρακτηρισμός «απολειφάδι» που χρησιμοποιήθηκε.

Απαντώντας στον πρωθυπουργό μέσω Facebook, o κ. Τατσόπουλος σημείωσε ότι «το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη "δήλωση" για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα "δήλωση" δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε) την έκανε τον Νοέμβριο του 2012. Έκτοτε πέρασαν... δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας. Και συγγνώμη από τους αλήτες».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.