search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:37
MENU CLOSE

Ιωάννα Τούνη: «Είναι αστείο να μου γράφουν για Εβραίους και σαπούνια» – Πάγωσε η Μαρία Σολωμού (Video)

11.12.2018 17:04
Ιωάννα Τούνη: «Είναι αστείο να μου γράφουν για Εβραίους και σαπούνια» - Πάγωσε η Μαρία Σολωμού (Video) - Media

 

Η Ιωάννα Τούνη πόζαρε στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος με γυμνά πόδια και ο «θόρυβος» δεν λέει να κοπάσει. Η ίδια, βέβαια, κάνει ότι μπορεί για να μη σταματήσουν οι αντιδράσεις. Με ποιο τρόπο; Με δηλώσεις, όπως αυτή που έκανε στο Τι λέει; που δείχνουν ότι δεν έχει κατανοήσει τον συμβολισμό του χώρου στον οποίο βρέθηκε.

«Όλοι μου οι φίλοι έχουν έρθει στο Βερολίνο κι έχουν βγάλει στο μνημείο αυτό φωτογραφία. Είναι αστείο να μου γράφουν από κάτω για Εβραίους και σαπούνια. Δεν χλευάζω κάτι και δεν θέλω να δώσω περισσότερη διάσταση στο θέμα. Όποιος δεν θέλει να βλέπει αυτή τη φωτογραφία να μη την βλέπει. Εγώ απλώς ανέβασα μια φωτογραφία από ένα αξιοθέατο της Γερμανίας και θα ανεβάσω και από άλλα», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

Όλοι έμειναν άλαλοι. Χαρακτηριστικότερη όλων, όμως, είναι η αντίδραση που είχε η Μαρία Σολωμού όταν ενημερώθηκε για το θέμα. Η ηθοποιός πάγωσε με το στόμα ανοιχτό για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια είπε: «Δεν έχω δει αυτό που μου λες. Έχω μείνει άλαλη, για να μην πω τίποτε χειρότερο».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26