search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:52
MENU CLOSE

Μαρτυρία-σοκ: «Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της φοιτήτριας στη Ρόδο» (Video)

11.12.2018 18:52
Υπόθεση Τοπαλούδη: «Δεν βιάστηκε ποτέ, ήρθε με τη θέλησή της», επιμένει ο καταδικασθείς 21χρονος - Media

 

Σε ανατριχιαστική μαρτυρία σχετικά με τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο προχώρησε μια κοπέλα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

«Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της» ανέφερε σοκαρισμένη η νεαρή γυναίκα η οποία αποκάλυψε ότι λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της φοιτήτριας, οι δύο κατηγορούμενοι την αναζητούσαν και είχαν περάσει από το σπίτι της για να την πείσουν να τους ακολουθήσει στο σπίτι στη Λίνδο.
 
«Την ίδια μέρα που σκότωσαν το κοριτσάκι είχαν έρθει λίγες ώρες πριν στο σπίτι μου. Ήρθαν στο σπίτι μου και με ψάχνανε, γιατί προφανώς ο ένας νόμιζε ότι εγώ έμενα ακόμη μόνη μου, ενώ είχε γυρίσει η μητέρα μου» είπε η κοπέλα.
 
Προσέθεσε, δε, ότι «όλοι μου λένε ότι το πιο πιθανό είναι να με αναζητούσαν και μετά αναζήτησαν την 21χρονη, πρώτα όμως είχαν περάσει από το σπίτι μου. […] Νιώθω πολύ τυχερή που δεν ήμουν εκεί γιατί ένας Θεός ξέρει τι μπορεί να είχε συμβεί».
 

Πηγή: enikos.gr/ANT1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:49